Vrijdag 2 en zaterdag 3 april verkoop Paasbroden

 

’t Bakkes bakt weer Paasbrood (maar nu hopelijk voldoende voor iedereen)

 

"Wat waren ze weer lekker" en "wat waren er weer veel te weinig", dit waren de meest gehoorde reacties die we kregen op de verkoop van Paasbroden afgelopen zondag. En aan dit laatste willen de bakkers van 't Bakkes va Welte natuurlijk iets doen.

De planning was om vrijdag 2 april te bakken voor zaterdag 3 april. Omdat de belangstelling voor onze Paasbroden zo groot was en omdat we veel mensen hebben moesten teleurstellen is besloten om een extra dag te gaan bakken.

Om een betere spreiding te bewerkstelligen en om meer mensen de gelegenheid te geven een Paasbrood te bemachtigen is besloten om de verkoop over 2 dagen te verdelen.

Je bent op  vrijdag 2 april welkom voor een vers gebakken Paasbrood van 15.00 tot 15.30 uur bij 't Bakkes va Welte.

Op zaterdag 3 april van 12.00 tot 14.00 uur verkopen we de Paasbroden bij de Weltermolen.

Ofschoon we deze dagen meer dan het dubbele aantal Paasbroden in de verkoop hebben dan afgelopen week weten we niet zeker of dit aantal voldoende zal zijn om iedereen tevreden te stellen.

Dus, OP = OP

Op zaterdag wordt bij de Weltermolen ook weer speltmeel, speltbloem en de Loorenhof stroop verkocht.

’t Bakkes va Welte en de hoogstamfruitbomenvereniging de Loorenhof wensen je hele prettige Paasdagen.

Het is natuurlijk prachtig als veel mensen naar 't Bakkes of naar de Weltermolen komen om daar onze Paasbroden te kopen maar wij houden ons natuurlijk wel aan de Corona regels die door de overheid opgesteld zijn. Wij verwachten dat u dit ook doet.