Bakkes va Welte en Weltermolen helpen Oliemolen.

Op zondag 1 augustus bakken de bakkers van 't Bakkes va Welte vla met het meel van de Weltermolen voor de door wateroverlast getroffen Oliemolen en Caumermolen.

Iedereen heeft de verschrikkelijke beelden van de wateroverlast nog op zijn netvlies staan. De molenaars van de Weltermolen en de bakkers van 't Bakkes va Welte vinden dat zij ook hun steentje bij moeten dragen voor de Oliemolen en de Caumermolen. 
 
Op zondag 1 augustus bakken de bakkers van 't Bakkes va Welte vlaaien die zondagmiddag vanaf 13.00 uur verkocht worden. Omdat er een sponsor gevonden is voor de bakbenodigdhedend is de volledig opbrengst van de verkoop voor de beide Molens.

Wandelroute tussen Caumermolen en Oliemolen
Duidelijk aangegeven loopt een wandelroute tussen de beide molens. Een route die nagenoeg de hele waterloop tussen beide molens volgt. Vanaf Caumermolen tot Oliemolen (en andersom) is ook zo het getroffen gebied duidelijk in beeld. Bij de Oliemolen wordt een terras neergezet en kun je ook nog genieten van een stuk heerlijke vla, gebakken in 't Bakkes va Welte, met een lekkere kop koffie.

Je bent op zondag 1 een augustus vanaf 13.00 uur welkom voor een hele vla bij 't Bakkes va Welte of voor een stuk vla bij de Oliemolen. 

Een vla kost € 10,00 per stuk en de opbrengst komt volledig ten goede van de beide molens.

Er worden heel veel vlaaien gebakken en we hopen dat iedereen die er een wil er ook eentje krijgt maar OP=OP.

Bij 't Bakkes hangt een bus waar u eventueel ook een donatie in kan stoppen en mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar Welten of naar de Oliemolen te komen dan kunt u ook uw bijdrage storten via  

https://www.doneeractie.nl/help-de-oliemolen/-54678

Het is natuurlijk prachtig als veel mensen naar 't Bakkes va Welte komen om daar een vla (vlaai) te kopen en de molens te ondersteunen maar wij houden ons natuurlijk wel aan de Corona regels die door de overheid opgesteld zijn. Wij verwachten dat u dit ook doet.


Tot zondag 1 augustus,

de Molenaars van de Weltermolen en
de bakkers van 't bakkes va Welte

Mocht u meer informatie wensen dan kunt u via mail contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 0654271366.