Op 8 oktober wordt de laatste keer dit jaar vla gebakken
 
 

Zondag 8 oktober wordt een hele mooie dag in ’t Bakkes va Welte in de Loorenhof. We openen de poort aan de Doom al om 11.30 uur want dan is ’t Bakkes het eindpunt van de processie. Iedereen is dan ook al van harte welkom om samen een kop koffie met een stuk vla te nuttigen (iets anders mag natuurlijk ook). Met een paar Stehtische en een biertje erbij maken we er meteen een Frühschoppen van……….

Onze stokers beginnen al op zaterdagavond de leemoven met sjanse op te stoken zodat de bakkers zondagochtend extra vroeg kunnen bakken om er voor te zorgen dat iedereen de heerlijkste verse vlaai van Limburg kan proeven. 

Omdat het de laatste bakdag van 2017 is maken we er een echt feest van en dat kan toch met niemand beter dan met Herriemenie Miserabel. Het eerste optreden van Herriemenie Miserabel begint om 13.00 uur, dus wees er op tijd bij.

De poort van ’t Bakkes gaat open om 11.30 uur en we sluiten om 17.00 uur.

We hopen dat het weer ons ook tijdens deze laatste bakdag weer goedgezind is en dat iedereen zich weer kostelijk zal amuseren. Kom met familie en vrienden en  geniet voor het laatst dit jaar van de heerlijke vlaaien, de gezelligheid en de prachtige ligging van ons Bakkes. Vertel het vooral verder aan iedereen die ’t Bakkes nog niet kent.

Tot zondag 8 oktober in ’t Bakkes va Welte in de Loorenhof

 

 
Zonnige bakdag in de Loorenhof op 24 september

hier enkele foto's van de bakdag in september, met veel zon en veel bezoekers: